Video-Tec Poznań

OPINIE KLIENTÓW


Zachęcam do czytania ocen klientów po przeżytych imprezach i realizacjach na szczeblu oprawy muzycznej i filmowej.
Tutaj też każdy może wyrazić swój pogląd na temat mojej pracy.

35 komentarzy

  1. Wesele Iza i Mateusz 7.07.2012 Maj 6th 2013

    Szczerze polecamy Pana Krzysztofa T. , rewelacyjne dostosowanie utworów do sytuacji i atmosfery panującej na sali. Mimo negatywnego nastawiania osób starszych (konserwatywne upodobanie do zespołów) byli pod ogromnym wrażeniem, ponieważ każdy znalazł coś dla siebie i świetnie się bawił. Pana Krzysztofa T. wybraliśmy w ciemno i nie zawiódł naszych oczekiwań, wykazał się sporą kreatywnością i pomysłowością aby jak najbardziej uświetnić zabawę weselną. Raz jeszcze polecamy i dziękujemy !
    IZABELA I MATEUSZ
    Błaszki 7 LIPIEC 2012

  2. Dziękujemy za piękne zdjecia i bardzo wzruszający film. Wszystko w doskonałej jakości, jakbyśmy cofnęli się w przeszłość. Niezapomniane chwile. Bardzo dziękujemy;)
    Polecamy!
    Agnieszka i Dawid 20.04.2013

  3. Wesele Dominika i Marek 22.06.2013 Cze 28th 2013

    Z czystym sumieniem polecamy Pana Krzysztofa T. na zabawę weselną. Goście, mimo przywiązania do tradycji zespołowej, bawili się przy przebojach serwowanych przez Pana Krzysztofa do białego rana Idealne dopasowanie do gustów tych starszych jak i młodszych tancerzy. Klasa, takt i wyczucie sytuacji idealne. Jeszcze raz dziękujemy!!!
    Dominika i Marek
    Międzyrzecz 22.06.2013

  4. Wesele Alicja i Kamil 25.05.2013 Lip 8th 2013

    Nasze wesele odbylo sie 25.05.2013,oprawa muzyczna zajał sie Dj Krzysztof T.
    Pełen profesjonalizm, zaangażowanie niesamowita osobowość i przede wszystkim kultura. Uśmiech na twarzy cały czas!!!!
    100% zadowolonych gości.
    Polecamy Alicja i Kamil
    Maj 2013 – Szamotuły
    Wesele „Dakowy Dwór”

  5. Wesele Marysia i Bartek 6.07.2013 Lip 8th 2013

    Pan Krzysztof T. z wielką klasą i zaangażowaniem prowadził wesele. Był otwarty na nasze propozycje muzyczne i dostosował je do całości imprezy. Posiada masę niesamowitych pomysłów na upiększenie imprezy oraz na zabawę dla wszystkich gości. Muzykę dostosowywał dla absolutnie WSZYSTKICH gości, tych starszych i tych młodszych. Również oprawa wizualna (światła, bańki) robiły wrażenie. Jesteśmy szczęśliwi, że to właśnie on towarzyszył nam w tak ważnym dla nas dniu. Dziękujemy.
    Poznań, lipiec 2013

  6. Dziękujemy za profesjonalne podejście,miłą współpracę,piękne wesele i wyjątkową zabawę:)Impreza była wesoła i na poziomie,czas wesela zleciał nie wiadomo kiedy,zdecydowanie za szybko. Dj Krzysztof zapewnia nie tylko doskonałą oprawę muzyczną, ale także świetne efekty specjalne (światła, bańki mydlane itp.).
    Goście zadowoleni. Polecamy!!!
    Dziękujemy i pozdrawiamy:)
    Kornelia i Arek „Gorzelnia 505” 20 lipca 2013

  7. Gosia i Grzegorz - wesele 5.10.2013 Paź 15th 2013

    Polecamy Pana Krzysztofa,nasi goście świetnie się bawili przy oprawie muzycznej jaką zaproponował na naszym weselu. Jeszcze raz dziękujemy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Swarzędz
    Gosia i Grzegorz
    5 październik 2013

  8. Wesele Wikroria i Max 14.09.2013 Gru 13th 2013

    Dziękujemy Krzysztofowi T. za poprowadzenie naszego wesela! Wszyscy Goście byli bardzo zadowoleni i świetnie się bawili. Było bardzo profesjonalnie. Gorąco polecamy!!:)

    Wiktoria i Maks
    wesele „Róża Poraja”
    14.09.2013

  9. Wesele Kasia i Bartosz 10.08.13 Gru 13th 2013

    Dziękujemy Panu Krzysztofowi T. za świetną imprezę. Zdecydowaliśmy się na niego ponieważ znamy same pozytywne opinie na jego temat i nie zawiedliśmy się, Pan Krzysztof stanął na wysokości zadania, wszyscy bawili się dobrze, tak dobrze, że nikt nie miał czasu na picie wódki, bo zostało jej znacznie więcej niż się spodziewaliśmy:) GORĄCO POLECAMY !!!

    Katarzyna i Bartosz
    „Sołtysówka”
    10.08.13

  10. Danusia i Piotr - ślub i wesele 07.09.2013 Sty 10th 2014

    Krzysztof od razu ujął nas swoim profesjonalizmem i kulturą osobistą. Doskonale sprawdził się jako DJ-konferansjer na naszym weselu:przy muzyce przez niego dobranej WSZYSCY świetnie się bawili, a zabawy przy oczepinach wywołały salwy śmiechu wśród gości:) Dodatkowo skorzystaliśmy z usługi nagrywania filmu-rewelacyjna jakość i świetny montaż. Bardzo polecamy!

    Danusia i Piotr
    7.09.13
    „Ogród Przysmaków”

  11. Karolina i Adam 30.04.2014 Maj 5th 2014

    Dziękujemy bardzo za super imprezę, wszyscy bardzo dobrze się bawili. Muzyka była idealnie dobrana do różnych grup wiekowych. Oczepiny rozbawiły do łez,a puszczane bańki mydlane dały dużo frajdy najmłodszym i nie tylko. Teraz czekamy na film i zdjęcia, ale nie mamy żadnych wątpliwości, że będą tak samo dobrej jakości jak całe przyjęcie.
    Dziękujemy i polecamy!

    Karolina i Adam
    „Dworek Staropolski” Poznań
    Kwiecień 2014

  12. Natalia i Waldek 14.05.2014 Cze 20th 2014

    Dziękujemy Panu Krzysztofowi za profesjonalną oprawę muzyczną na naszym weselu! Doskonale połączył nasze propozycje utworów ze swoim wyczuciem, doświadczeniem, wiedzą muzyczną i pasją. Efekty specjalne (oświetlenie i bańki) idealnie pasowały do miejsca i okazji, a zabawy podczas oczepin były i na wesoło i ze smakiem. Szczerze polecamy!
    Natalia i Waldek
    „Leśna Chata”, Jastrowie
    14.05.2014

  13. Natalia i Robert 20.06.2014 Lip 13th 2014

    Z wielką przyjemnością piszemy te słowa już jako małżonkowie. Pan Krzysztof T. uświetnił nasze wesele w dn. 20.06.2014 doskonale dobraną mieszanką przebojów, która od samego początku przypadła do gustu wszystkim naszym gościom. Podczas spotkań poprzedzających nasze wesele bez problemu „złapaliśmy” bardzo pozytywny kontakt z Panem Krzysztofem T. , a właściwie Krzysztofem, gdyż przeszliśmy na „ty”:-). Nakreśliliśmy nasze gusta muzyczne, a Krzysztof świetnie dopełnił klimatu, który jak się okazało bardzo odpowiadał naszym gościom. Krzysztof T. to osoba umiejąca oprócz „grania” muzyki porwać gości do zabawy czy zbudować niepowtarzalną atmosferę. Polecamy kontakt młodym parom chcącym słyszeć od swoich ubawionych gości „świetny dj!”.
    Kasia i Robert
    „Green Hotel” P-ń 20.06.2014r.

  14. Marcelina i Łukasz 30.08.2014 Chodzież Wrz 27th 2014

    Dziękujemy Panu Krzysztofowi za poprowadzenie naszego wesela. Utwory były dostosowane do naszego gustu muzycznego, ale również życzeń gości weselnych. Polecamy Pana Krzysztofa na wszelkie imprezy muzyczne, bo jest profesjonalistą i człowiekiem z pasją.
    Marcelina i Łukasz
    „Łazienki Chodzieskie”

  15. Sylwia i Robert 12.09.2014 "Henlex" P-ń Paź 1st 2014

    Jesteśmy kilka dni po naszym weselu, które wspaniale zostało poprowadzone przez Krzysztofa T. Zarówno my jak i nasi goście jesteśmy bardzo zadowoleni. Wszystkie pokolenia świetnie się bawiły, dj zadbał o każdego! Wszystkim przyszłym Parom Młodym szczerze polecamy Krzysztofa T.!!!!!

  16. Film i zdjęcia bardzo piękne,jakość wspaniała;) Jesteśmy zadowoleni i gorąco polecamy;))
    Weronika i Tomasz
    05.07.2014

  17. Dziękujemy z całego serduszka za wzruszający film z naszej ceremonii ślubnej i wesela. Ujęcia z dwóch kamer wyszły rewelacyjnie. Niezapomniane wspomnienia. Firma godna polecenia. Pozdrawiamy Inez i Przemek 20.06.2014

  18. Roksana i Grzegorz 19.06.2015 Cze 22nd 2015

    Dziękujemy bardzo za super muzykę,która spełniła oczekiwania Nasze i gości. Dzięki wspaniałemu doboru piosenek był wciąż pełen parkiet. Z czystym sumieniem polecamy Pana Krzysztofa.

  19. Ola i Karol 22.08.2015 Sie 24th 2015

    Gorąco polecamy Krzysztofa T. jako DJa na zabawę weselną i nie tylko 😉 !!! Pełen profesjonalizm i klasa. Muzyka świetna, idealnie dopasowana do sytuacji, gustów gości i młodej pary ;). Wszyscy byli bardzo zadowoleni zarówno starsi jak i młodsi weselnicy. Pełny parkiet całą noc i uśmiechy na twarzach gości, absolutnie same plusy. Jeszcze raz polecamy i DZIĘKUJEMY 🙂 Ola i Karol 22.08.2015 Lawendowa Gospoda Inowrocław

  20. Magda i Michał 28.08.2015 Sie 31st 2015

    Bardzo dziękujemy za rewelacyjną oprawę muzyczną.
    Pełen profesjonalizm, świetne wyczucie klimatu, a przede wszystkim kultura.
    Zarówno my jak i nasi goście jesteśmy bardzo zadowoleni oraz szczerze polecamy Krzysztofa T 🙂
    28.08.2015 Bagatelka

  21. Wesele Iwona i Adam 13.06.2015 Mar 15th 2016

    Na naszym weselu grał DJ Krzysztof. Jesteśmy z niego naprawdę bardzo zadowoleni 🙂 Muzyka była świetna, goście cały czas się bawili. Dj przeprowadził gości przez różne gatunki muzyczne. Krzysztof T. wykonał 300% normy ! Wybawiłam się za wszystkie czasy… 😀 Świetnie dobrany repertuar; idealne wyczucie czasu i potencjału gości; zaangażowanie; kontakt z nami, gośćmi, obsługą; niespływający z twarzy uśmiech i nieposkromiony temperament za konsolą….. SAME SUPERLATYWY !!!!!!! Razem z mężem z czystym sumieniem polecamy Krzysztofa
    Pałacyk „Pod Lipami ” Swarzędz

  22. Wesele Paulina i Filip 11.07,2015 Mar 15th 2016

    Nie mogliśmy lepiej trafić! Krzysztof to profesjonalista. Wziął pod uwagę wszystkie nasze uwagi i wymagania, będąc jednocześnie elastycznym i dostosowując muzykę do oczekiwań naszych gości już podczas samego przyjęcia. Bawiliśmy się super, goście byli bardzo zadowoleni i dzieciaki miały ubaw z atrakcji (dymy, światełka itp.). Mogę serdecznie polecić współpracę z Krzysztofem 🙂
    „Lawender” Poznań

  23. Wesele Lidka i Wiktor 5.09.2015 Mar 15th 2016

    Najfantastyczniejszy DJ na świecie 🙂 Cała zabawa została poprowadzona profesjonalnie, a wszystkie nasze sugestie związane z muzyką, dedykacjami czy zabawami zostały uwzględnione w 100%. Przez całą imprezę Pan Krzysztof utrzymywał kontakt z nami, świadkami i obsługą z kuchni, w związku z czym całość była bardzo zgrana i płynna. Wiele osób pytało się nas w trakcie zabawy skąd wynaleźliśmy takiego fajnego DJ’a, co tylko świadczy o tym, że wszystkim gościom bardzo się podobało. Bardzo, bardzo gorąco polecamy współpracę z Panem Krzysiem 🙂
    Rezydencja nad Jeziorem – Pestkownica

  24. Wesele Małgorzata i Szymon 12.09.2015 Mar 15th 2016

    Wesele Małgorzata i Szymon
    Dziękujemy za profesjonalną oprawę naszego wesela! Bawiliśmy się wszyscy świetnie, dzięki Panu Krzysztofowi zarówno my jak i goście mamy niezapomniane wrażenia.
    Chomiąża Szlachecka

  25. Wesele Paulina i Jaime 29.08.2015 Mar 15th 2016

    Jesteśmy bardzo zadowoleni z naszego polsko-hiszpańskiego wesela, poprowadzonego 29 sierpnia przez Krzysztofa (podczas współpracy przeszliśmy na ,,ty”). Krzysztof podczas pracy potwierdził wrażenie z pierwszego z nim spotkania, że jest profesjonalistą w tym, czym się zajmuje. Już to spotkanie przed weselem w celu omówienia szczegółów dało nam wewnętrzny spokój – Krzysztof jest punktualny, przygotowany, służy radą i pomocą oraz pomysłami, jest konkretny i rzeczowy – co w czasie gorączki przygotowań przedślubnych bardzo się dla nas liczyło. Podczas samego wesela było podobnie – wszystko przygotowane na czas, zgodnie z umową i bez zbędnego angażowania pary młodej. Krzysztof potrafi znaleźć kontakt z każdym, dlatego nie było żadnych problemów ani na linii dj-obsługa restauracji, ani na linii dj-fotograf-kamerzysta. Podczas wesela pozostawał dyskretny, ale zawsze otwarty na sugestie i chętny do pomocy. Nie chcieliśmy duż o zabaw – dwie spośród zaproponowanych przez Krzysztofa w pełni się sprawdziły i rozbawiły wszystkich gości. Jesteśmy wdzięczni za poradę przy tej okazji, gdyż jedna z wymyślonych przez nas zabaw – tak, jak uświadomił nam to podczas spotkania Krzysztof i uniknęliśmy błędu – bardziej by gości polskich i hiszpańskich podzieliła niż połączyła. Jesteśmy wdzięczni za ukłon w stronę gości przybyłych z Hiszpanii i częste zwracanie się do nich po hiszpańsku kilkoma przygotowanymi wcześniej zwrotami. Dziękujemy za muzykę, która porwała do tańca oba kraje oraz – co ważne – za nieprzerwane kontrolowanie sytuacji na parkiecie i żywe reagowanie odpowiednim doborem piosenek. Myślimy, że w zakresie oprawy muzycznej, nikt nie ma prawa czuć się pokrzywdzony. Dodatkowymi atrakcjami były dym puszczony podczas pierwszego tańca oraz bańki mydlane, którymi zachwycone były – jak się potem okazało – nie tylko dzieci. Oczywiście, wszystkie te elementy pojawiły się zgodnie z naszymi życzeniami. Wesele poprowadzone było bardzo profesjonalnie, gustownie i z wyczuciem.Pozdrawiamy, Paulina i Jaime

  26. Małgorzata & Mateusz 18.06.2016 Zajazd Marzymięta Lip 1st 2016

    Mateusz Wyzujak & Małgorzata Jakubowska-Wyzujak
    Panie Krzysztofie. Gdyby ktoś kiedyś zastanawiał się czy skorzystać z Pańskich usług, proszę podać mu (czy też im) mój numer telefonu. Wytłumaczę jak wielkim będzie to błędem jeśli tego nie zrobi (tudzież nie zrobią). Pozdrawiamy serdecznie! 11/10 😉

  27. Patrycja i Krzysztof 2.07.2016 Stargard - restauracja LORD Lip 18th 2016

    Dziękujemy bardzo!!! Dj pierwsza klasa! 🙂 Indywidualne podejscie do klientów, otwartość i doświadczenie! Polecamy! Patrycja i Krztysztof

  28. Judyta i Tomasz - 20.08.2016 Goleniów Wrz 26th 2016

    Największą sztuką jest poprowadzić wesele tak, aby była to najlepsza impreza w życiu dla Pary Młodej – tego dokonał właśnie Krzysztof! Oczywiście nie zapominajmy o gościach, którzy byli zachwycenie repertuarem, jak i samym prowadzącym. Muzyka była tak różnorodna, że każdy mógł znaleźć coś dla siebie – idealne wyczucie chwili. Wszystko na bardzo wysokim poziomie, eleganckie ale jednak z takim luzem, który w tak ważnym dniu jest potrzebny. Nasze sugestie również zostały wzięte pod uwagę. Nie zamienilibyśmy Krzysztofa na nikogo innego i w 100% jesteśmy przekonani, że był to najlepszy wybór 🙂 i mamy nadzieję, że jeszcze się spotkamy! Dziękujemy z całego serca 🙂

  29. Kasia i Mikołaj - 3.09.2016 Skaczący Młyn Wrz 26th 2016

    Od samego początku wiedzieliśmy aby wybrać Krzysztofa na naszą zabawa. Wystarczy spojrzeć na jego doświadczenie, opinie oraz wykonać jeden telefon aby przekonał w 100%. Pełen profesjonalizm, miły,otwarty,kreatywny,dostosuje się do każdego odbiorcy. Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru i polecamy go wszystkim z całego serca. Krzysztof jeszcze raz dziękujemy!!!!!!!!! Kasia & Mikołaj

  30. Honorata i Hubert 17.09.2016 Gniezno Paź 7th 2016

    Każdej młodej parze zastanawiającej się czy wybór DJ-A Krzysztofa T. na wesele będzie dobrym wyborem mogę z całego serca powiedzieć że nie mogliście lepiej trafić!!! :)Przemiły, uprzejmy facet z ktorym współpraca to czysta przyjemnosc 🙂 Wystarczy jedna rozmowa zeby sie o tym przekonac!! ;)Krzysztof.T to profesjonalista w swojej dziedzinie, osoba w 100% godna zaufania. Dla nas oprawa muzyczna naszego wesela byla trafiona w każdym momencie idealnie.:) Dla kazdego cos dobrego!! Goscie byli wprost zachwyceni repertuarem!! Krzysztof wielkie dzieki !! Pozdrawiamy

  31. Renata i Krzysztof 27.05.2017 Jaśmin Owińska Wrz 18th 2017

    Po naszym weselu w 100% możemy polecić dj’a Krzysztofa. Od początku doskonale prowadził przyjęcie, wyczuwał nastrój gości, ich preferencje muzyczne. Wszyscy uczestnicy byli zadowoleni z pracy Dj’a, tańczyli goście od najmłodszych po najstarszych. Cały przebieg wesela miał miejsce na właściwym poziomie; we współpracy z parą młodą. Baaardzo dziękujemy.

  32. Basia i Jacek 1.10.2016 - Gościniec "Winnica" Sławica k/Skoków Mar 31st 2018

    Wybór Krzysztofa T był dla nas oczywisty – rok wcześniej bawiliśmy się na prowadzonym przez niego weselu i było świetnie. Na naszej imprezie było jeszcze lepiej! Muzyka poruszała starych i młodych – ogień i dym! Zabawy i podziękowania dla rodziców przeprowadzone wzorowo. Ustaliliśmy, że na naszym weselu nie będzie disco polo- Krzysztof pozostał nieugięty na naleganie jednego z gości. Profesjonalizm w każdym calu! Będziemy polecać znajomym.

  33. Agnieszka i Artur 25.08.2017 - OW " Jutrzenka" Gołąbkach Mar 31st 2018

    Jestesmy zachwyceni pelnym profesjonalizmem!!! Zarowno muzyka jak i tzw konferansjerka na wysokim poziomie. Juz pierwsze tzw zapoznawcze spotkanie wywarlo ma nas bardzo pozytywne wrazenie. Krzysztof notował nasze uwagi, przedstawil wstepny plan, przekonal nas do niektorych swoich pomysłów ( ktorymi sypal jak z rekawa) i wykazujac sie ogrommym doswiadczeniem wskazal plusy i minusy naszych. Juz po tym spotkaniu wiedzielismy ze to byl bardzo dobry wybor. Co do samego wesela: Krzysztof przyjechal na sale ok 3h przed weselem, w porozumieniu z obsluga rozstawil sprzet naglasniajacy i oswietlenie. Zero problemow tylko usmiech! Przedstawil nam jeszcze raz plan ( wejscie na sale, uroczystosc slubna, pierwszy taniec, zabawy). W trakcie wesela wspaniale reagowal na to co sie dzieje – dostosowywal muzyke do wieku, temperamentu bawiacych sie osob. Rowniez w trakcie zabawy konsultowal sie z nami. Oswietlenie i naglosnienie zrobilo na nas ogromne wrazenie – bylismy tak zadowolemi, ze najchetniej powtorzylibysmy wesele jeszcze raz!! Polecamy szczerze!!

  34. Iza i Piotr 5.08.2017 - "Podróżnik" Koszuty k/Środy Wkp. Mar 31st 2018

    Krzysztof T – gwarancja udanego wesela ! Na pierwszym spotkaniu wiedzieliśmy już ze to jest właśnie DJ dla nas, widać ze muzyka to jego pasja. Super podejście i spokój który w nim jest automatycznie przekłada sie ze my byliśmy spokojni o nasze wesele.Bardzo pozytywna osoba , uśmiechnięta i ciepła . Jest profesjonalistą dzięki czemu udzielił nam wielu cennych wskazówek i rad w tak ważnym dla nas dniu . Wesele przebiegło idealnie ! Sprzęt jakim dysponuje naprawdę wysoka półka. Muzycznie naprawdę petarda ! Parkiet pełny , goście zadowoleni ! Klimaty Sunrise itd na nasze życzenie aż huczało Niektórzy goście życzyli sobie w godzinach porannych naprawdę różnorakie “perełki ” a Krzysztof z uśmiechem spełniał ich życzenia . Zabawy poprowadzone zawodowo ! U nas impreza sie przedłużyła co świadczy o super zabawie gości , Krzysiu bez mrugnięcia okiem zgodził sie grać dalej Wszystko na plus , dużo by tu było pisać ! Poprostu dzwońcie i planujecie wesele z Krzysztofem T !!! Miejmy nadzieje do zobaczenia ! Iza i Piotr

  35. Eliza i Maciej 14.07.2018 Turek "Pod Lasem" Lis 3rd 2018

    Dziękujemy za super oprawę muzyczną 🙂 Pan Krzysztof sprawił, że muzyka porwała gości do tańca już od pierwszego kawałka i tak było do białego rana…. 🙂 pomimo iż niektórzy z gości byli zagorzałymi zwolennikami zespołów muzycznych bawili się świetnie i przekonali się do wesela prowadzonego przez DJ-a. Pan Krzysztof spełnił wszystkie nasze oczekiwania oraz gości. Polecamy w 100% ! 🙂


Leave a Reply